Personuppgifter & GDPR


Vi använder de personuppgifter du meddelat oss i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifter som rör din person används av Lundell och Zetterberg AB samt av våra samarbetspartners för betalning och leverans för att genomföra mellan oss överenskomna avtal och i första hand för att ta betalt för och skicka varor till den adress som du uppgett.

Du kan vända dig till oss på lundellochzetterberg@gmail.com om du har frågor om dina lagrade data eller vill ändra eller radera dem.

Din epostaddress. När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev sparar vi din e-postadress och använder den i samband med reklam och marknadsundersökningar till dess du avbeställer nyhetsbrevet. Nu kan närsomhelst avbeställa nyhetsbrevet genom att kontakta oss på lundellochzetterberg@gmail.com eller via länken i nyhetsbrevet.

Som kund hos Lundell och Zetterberg AB får du produktrekommendationer via e-post som matchar dina tidigare köp. D

Denna webbsida använder Google Analytics, en webbanalystjänst från Google Inc.(”Google”). Google Analytics använder så kallade cookies, textdata som lagras i din dator och gör det möjligt att undersöka hur webbsidan används. Uppgifterna som rör din användning av vår webbsida (inklusive din IP-adress) överförs till en Googleserver i USA där de lagras. Google använder denna information för att utvärdera hur du använder webbsidan, för att sammanställa rapporter om aktiviteter på webbsidan till ansvariga för webbsidan och för att erbjuda nya tjänster i samband med användningen av webbsidor och Internet. Google kan också i förekommande fall föra informationen vidare till tredje part om detta är möjligt enligt gällande lag eller om tredje part bearbetar dessa data på uppdrag av Google. Google kommer under inga omständigheter att länka din IP-adress till andra data från Google. Du kan förhindra att cookies installeras med hjälp av en särskild inställning i din browser; vi vill dock understryka, att du därmed i vissa fall inte kan utnyttja alla funktioner på vår webbplats. Genom att använda denna webbsida ger du ditt samtycke till bearbetningen av dina data, som med ovan beskrivna metoder och med detovan uppgivna syftet insamlats av Google. Observera att ingen personlig information förs över till Google och att IP-adressen är anonymiserad.

Vi använder ibland cookies för att kunna utnyttja vissa funktioner och göra ditt besök på vår webbplats till en bättre upplevelse. Här är det fråga om små datafiler som sparas på din dator. De flesta cookies som vi använder raderas efter besöket från din dator (s.k. sessionscookies). En del cookies stannar kvar på datorn och gör det möjligt för oss att känna igen dem vid ditt nästa besök. Dessa cookies är till för att spara ditt användarnamn och ditt lösenord på webbplatsen, så du inte behöver fylla i dem nästa gång du loggar in. Samma cookies sparar dessutom personuppgifter som namn adress och telefonnummer etc. Det är inte tillåtet för våra affärspartners att hämta, bearbeta eller använda personrelaterade data med hjälp av cookies.

Användning av Facebooks sociala insticksmoduler
Denna webbsida använder så kallade sociala insticksmoduler tillhörande det sociala nätverket Facebook (Facebook), som drivs av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. 

Facebook kan använda denna information för reklam och marknadsföring. Detta sker med utgångspunkt från vilka annonser som kommer in på din Facebooksida. 

Information om syftet med datainsamlingens omfång, vidare bearbetning och utnyttjande via Facebook hittar du på Facebooks hemsida. Där kan du också få veta vilka rättigheter du har, med vilka inställningar på datorn som du kan skydda din privatsfär och ta del av Facebooks dataskyddsanvisningar, informationen hittar du på den här länken.

Klarna Vi använder Klarna som partner för att hantera betalningar på hemsidan.

Personuppgiftshantering Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling. Genom att använda Klarna Faktura godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolic.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 0812012010.
Länk till Klarnas Allmänna villkor.
Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.